Inloggen

Nieuws!

Qfact voor al je vragen over de Past Performance met de groslijstsystematiek, de Prestatiebank en de EMVI-prestatiemeting

Uit meerdere klantgesprekken kwam naar voren dat de naam van ons bedrijf EMVI-prestatiemeting vaak verwarrend en niet volledig was. Dat maakt dat wij met gepaste trots jullie kennis willen laten maken met onze nieuwe naam: Qfact. Wij hopen dat we hiermee de verwarring kunnen wegnemen en geloven tegelijkertijd dat alle producten hierdoor beter tot zijn recht komen: de Past Performance met de groslijstsystematiek, de Prestatiedatabank en natuurlijk de EMVI-prestatiemeting.

Daarnaast werken we op dit moment aan nieuwere, gebruikersvriendelijkere software om het nog gemakkelijker voor jullie te maken. Binnenkort hoor je hier mee over! Wil je meer weten over Qfact? Kijk dan eens op Qfact.nl Onveranderd is natuurlijk hetzelfde gebruikersgemak en de service die je van ons gewend bent!

Inloggen of registreren

Login in met je bestaande account of registreer voor de software voor de prestatiemetingen of de groslijsten. Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met onze support afdeling via de blauwe support knop links onderin de pagina.

Inloggen


Registreer als opdrachtnemer


Registreer een nieuw bedrijf of account